• Register
O nama

„Kao dijete sam zamišljao i crtao idealnog profesora. Moj profesor je bio inteligentan, kreativan, a nadasve, jednostavan i neko ko lako prenosi znanje, nekada uz muziku, pjesmu ili glumu. On je bio veseo, volio je učenike i oni su njega voljeli, uz njega je sve bilo lako.

U tim godinama sam pomagao svojim drugarima u savladavanju poteškoća pri usvajanjem gradiva, od demonstracija pred cijelim razredom, jednostavnog ilustrativnog objašnjavanja, do dobacivanja ceduljica na kontrolnom za prolaz iz matematike. Kako su godine prolazile shvatio sam da super junak, "moj profesor", ne postoji, sve je bio plod mašte, uništio ga je sistem.

Deceniju i nešto malo poslije junak se ponovo rodio i počeo da živi među nama. Moj profesor, super junak koji spašava djecu i učenike.“

 

"mojprofesor.ba" je servis koji školarcima svih uzrasta obezbjeđuje svu potrebnu pomoć na jednom mjestu, od asistencije u učenju, preko instrukcija (usmjerene nastave), učenje uz zabavu, kao i korisne savjete i materijale.

mojprofesor.ba je kreativni tim mladih profesora, inžinjera, psihologa, ekonomista i pedagoga koji će učenicima obezbjediti stručnu pomoć u savladavanju školskih poteškoća, negativnih ili loših ocjena, pomoć u motiviranju za učenjem i usvajanjem znanja koje je prijeko potrebno za daljnje životno i poslovno usavršavanje.

 

"Sve je lako, kad znam kako!"

 

 

 

Copyright © 2018. mojprofesor.ba. Developed by mojprofesor.ba